Jachthaven de Rotterdamsche Admiraliteit

Door het plaatsen van een uitgebreide meterkast voorzien van het innovatieve ‘Aanuit.net-systeem’ heeft Anker Rotterdam het gebruik maken van een stroompunt in de jachthaven voor zowel de eindgebruiker als de jachthaven zelf, eindeloos veel makkelijker gemaakt. 

Door middel van je smartphone kan de ligplaats waar wordt aangemeerd makkelijk worden geactiveerd en voorzien van stroom. Het systeem berekend na afloop de totale kosten van het verbruik waarna de financiële afhandeling plaatsvindt.  Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen vaste liggers en passanten en kunnen tevens kosten worden berekend voor gebruik van toegangshekken, wifi en andere faciliteiten. 

Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteiten was hebben wij een op maat gemaakte meterkast verzorgd, alle benodigde kabels getrokken en mooie aansluitingen bij de ligplaatsen gemaakt. Om deze aansluitingen mooi weg te werken heeft Anker Rotterdam speciale stalen behuizingen voorzien van CEE stekkers gemaakt die gemakkelijk in de steiger weggewerkt kunnen worden. 

Het resultaat spreekt voor zich! Tevreden gebruikers en een tevreden Jachthaven.