Bloemenveiling

Het project de Bloemenveiling, uitgevoerd door Anker Rotterdam, is gericht op het verbeteren van de werkplekken en het energieverbruik in de bloemenveiling. Het project omvat twee belangrijke aspecten: het vervangen van de oude TL buizen door LED buizen en het installeren van LED balken op de werkplekken.

De vervanging van de oude TL buizen door LED buizen is een belangrijke stap in de richting van energie-efficiëntie en duurzaamheid. De oude TL buizen hadden een verbruik van 58 watt per stuk, terwijl de nieuwe LED buizen slechts 14,2 watt vermogen hebben. Dit betekent dat het energieverbruik aanzienlijk is verminderd, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook kan leiden tot besparingen op de energierekening.

Daarnaast zijn er LED balken geïnstalleerd op de werkplekken waar de bloemen worden gesorteerd. Deze balken zorgen voor een overzichtelijke en prettige werkomgeving, waardoor de efficiëntie van het werk kan worden verhoogd en de werknemers zich comfortabeler voelen tijdens hun werkzaamheden.

Locatie
Honselersdijk
Datum
februari 5, 2020
Sector
Distributie