Louers verfgroothandel

Wij zijn verheugd om ons nieuwste project met u te delen! In samenwerking met Emdee Electrotechniek uit Vlaardingen hebben we voor Louers Verfgroothandel uit Rotterdam een uitgebreid lichtplan gemaakt. Door gebruik te maken van de nieuwste LED-verlichtingstechnologieën, hebben we een prachtig resultaat weten te bereiken dat niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord is.

Louers Verfgroothandel is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en gerund wordt door vader Ron en zijn twee kinderen, zoon Ronnie en dochter Belle. Het bedrijf is gevestigd in een groot pand in Rotterdam en beschikt over een uitgebreid assortiment aan verfproducten. Echter, hun verlichting was verouderd en niet optimaal, wat resulteerde in een minder efficiënte werkplek voor het personeel en een minder gastvrije sfeer voor klanten.

In samenwerking met Emdee Electrotechniek zijn we aan de slag gegaan om een nieuw lichtplan te ontwerpen dat aan de behoeften van Louers Verfgroothandel voldeed. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende aspecten, zoals de kleurtemperatuur, de lichtintensiteit, en de lichtverdeling. Ook hebben we de esthetiek van het pand in overweging genomen, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat het nieuwe lichtplan zowel de producten van Louers als het pand zelf beter tot hun recht lieten komen.

Het resultaat is fantastisch! De nieuwe LED-verlichting zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting van het hele pand, waardoor de werkplek van het personeel aangenamer en efficiënter is geworden. Daarnaast hebben we de kleurtemperatuur zodanig aangepast dat het pand nu een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt, waardoor klanten zich meer welkom voelen en de producten beter tot hun recht komen.

We zijn erg trots op het eindresultaat en willen Louers Verfgroothandel bedanken voor de kans om aan dit project te werken. Wilt u meer weten over onze lichtplannen en hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om beter te verlichten? Neem dan gerust contact met ons op!

Locatie
Rotterdam
Datum
februari 22, 2023
Sector
Retail