Louwman Opel Rotterdam

Wat een verbetering van het licht kwaliteit. de klandizie schoot gelijk omhoog!

Het Louwman Opel Rotterdam project was een zeer uitdagend project, maar we zijn trots om te kunnen zeggen dat we het met succes hebben afgerond. Een van de grootste uitdagingen van dit project was het vervangen van de oude verlichting op de spanningsrail door LED-verlichting. Dit was een essentiële upgrade, omdat de oude verlichting uitviel en problemen veroorzaakte bij het werkproces.

We hebben onze uiterste best gedaan om de retrofit in een zeer korte tijdspanne uit te voeren. Dit was alleen mogelijk door de geweldige samenwerking met de medewerkers van Opel Rotterdam. Dankzij hun hulp konden we het project in slechts één dag voltooien. Het was een indrukwekkende prestatie en we zijn zeer blij met het resultaat.

We willen ook graag onze partner in dit project, Meershoek Electra & onderhoudsbedrijf, bedanken voor hun bijdrage en ondersteuning. Hun kennis en expertise waren van onschatbare waarde en hebben ons geholpen om het project zo efficiënt en effectief mogelijk af te ronden.

Het eindresultaat van dit project is een veiligere en efficiëntere werkomgeving voor de medewerkers van Opel Rotterdam. De LED-verlichting zal niet alleen de veiligheid en productiviteit verbeteren, maar zal ook helpen om de energiekosten te verlagen en de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verminderen.

We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met Louwman Opel Rotterdam en andere bedrijven die hun processen willen verbeteren met behulp van onze expertise en innovatieve oplossingen.

Locatie
Rotterdam
Datum
maart 3, 2023
Sector
Automotive