Louwman & Parqui

Een speciaal samengesteld armatuur kan een gebouw transformeren van gewoon naar spectaculair, en de warme oranje gloed die het kan creëren, geeft het een gevoel van magie en betovering.

Anker Rotterdam b.v. heeft recentelijk een prachtig project afgerond voor Louwman en Parqui b.v. Door middel van buitenverlichting hebben wij het pand van Louwman en Parqui prachtig weten aan te lichten. Om dit te bewerkstelligen hebben wij gekozen voor armaturen van het merk Performance in Light.

Maar daar hield het niet op. Om de koepel van het pand een bijzondere uitstraling te geven hebben wij vijf speciale armaturen bij Disano Lighting laten maken die door middel van verlichting de koepel een warme oranje gloed geven. Deze gloed geeft het pand niet alleen een magische uitstraling, maar draagt ook bij aan de veiligheid in de omgeving.

Met trots kunnen wij stellen dat het resultaat van het project verbluffend is. Het pand van Louwman en Parqui is niet alleen mooi verlicht, maar straalt ook veiligheid en betovering uit. Wij bedanken Louwman en Parqui b.v. voor het vertrouwen in Anker Rotterdam b.v.

Locatie
Raamsdonksveer
Datum
oktober 6, 2020
Sector
Automotive