NewFysic Wassenaar

Ons project, genaamd NewFisic Wassenaar, betreft het vervangen van 2 TL bakken door 2 Led panelen. De oude TL bakken hadden een energieverbruik van 116W per bak, terwijl de nieuw geplaatste panelen slechts 30W per paneel verbruiken. Dit betekent dat we niet alleen het energieverbruik hebben verminderd, maar ook de energiekosten hebben verlaagd.

Een belangrijk voordeel van onze panelen is dat ze geleverd worden met een no-flick driver. TL-verlichting staat erom bekend dat het flikkert, wat kan leiden tot hoofdpijn, concentratieproblemen en zelfs epileptische aanvallen bij gevoelige personen. Door te kiezen voor een no-flick driver, voorkomen we deze problemen. Dit is vooral belangrijk in situaties waar mensen vele uren per dag gebruik maken van de verlichting, zoals in kantoren, ziekenhuizen en scholen.

Als team van Anker Rotterdam B.V. zijn we erg tevreden met het resultaat van ons project. Niet alleen hebben we bijgedragen aan een duurzamere toekomst door het verminderen van het energieverbruik, maar we hebben ook gezorgd voor een veiligere en gezondere werkomgeving door de keuze voor een no-flick driver. We hopen dat ons project als inspiratie kan dienen voor andere bedrijven en organisaties om ook stappen te zetten richting duurzaamheid en veiligheid op de werkvloer.

Locatie
Wassenaar
Datum
februari 6, 2020
Sector
Gezondheidsconsulent