Queens of rings

Elektro Emdee heeft onlangs samengewerkt met Anker Rotterdam B.V. om de juiste verlichting te bieden voor Queens of Rings, een tattoo- en piercingstudio in Rotterdam. Het doel was om industriële verlichting te leveren die de uitstraling van de studio zou verbeteren.

Het team heeft de Hyperion Highbay armatuur van Interlight geselecteerd voor dit project. Deze armatuur is ontworpen om aan beide zijden te verlichten, waardoor het hele pand wordt verlicht en de industriële look van de studio wordt versterkt. De lichtkleur van deze armatuur is 4000K, wat perfect past bij de sfeer van de studio.

De installatie van de armaturen is verzorgd door Elektro Emdee, die verantwoordelijk was voor de montage van de armaturen. Het project is succesvol afgerond en Queens of Rings is nu voorzien van de juiste verlichting om hun klanten een unieke en professionele ervaring te bieden.

Elektro Emdee staat bekend om hun expertise in verlichting en elektrotechnische installaties. Het bedrijf is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om de beste resultaten te bereiken voor hun klanten. Hun samenwerking met Anker Rotterdam B.V. heeft geleid tot een succesvol project voor Queens of Rings.

Locatie
Rotterdam
Datum
september 22, 2020
Sector
Retail