Toyota Louwman Arnhem

Het project bij Toyota Louwman Arnhem was een succesvolle samenwerking tussen ons en de medewerkers van Toyota Arnhem. In totaal hebben we 172 spots vervangen door duurzame LED spots. Dankzij de inzet van onze medewerkers en de samenwerking met de medewerkers van Toyota Arnhem, konden we dit in slechts één dag voltooien.

Het vervangen van de spots was een belangrijke stap in het verduurzamen van het bedrijf. Door de LED spots te installeren, verbruikt het bedrijf minder energie en worden de energiekosten verlaagd. Bovendien gaan de LED spots langer mee dan de oude verlichting, waardoor er minder onderhoud nodig is en er minder vaak vervangen hoeft te worden.

Door de goede samenwerking met de medewerkers van Toyota Arnhem, hebben we ervoor gezorgd dat de werkzaamheden zo min mogelijk impact hadden op de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. De medewerkers van Toyota Arnhem hebben ervoor gezorgd dat de auto’s op de juiste momenten verplaatst werden, zodat wij de spots konden vervangen. Ook hebben ze gezorgd voor de benodigde steigers, trappen en collega’s, zodat alles vlot en veilig verliep.

Al met al kijken we terug op een geslaagd project bij Toyota Louwman Arnhem. Dankzij de goede samenwerking met de medewerkers van Toyota Arnhem hebben we het project snel en efficiënt kunnen voltooien, en kunnen we met trots zeggen dat het bedrijf nu een stuk duurzamer en energiezuiniger is geworden.

Locatie
Arnhem
Datum
november 7, 2022
Sector
Automotive