Toyota Louwman Groningen

Het project Toyota Louwman Groningen werd uitgevoerd door Anker Rotterdam B.V., met ondersteuning van Meershoek Electra & Onderhoudsbedrijf voor de benodigde mankracht en kennis. Het doel van het project was het vervangen van de bestaande verlichting door LED-verlichting, om zo aanzienlijke besparingen te realiseren.

Om dit te bereiken werden diverse merken gebruikt, waaronder lichtlijnen van Norton, panelen van Interlight en buiten armaturen van Performance in Light. Door deze verschillende merken te combineren kon er een optimaal resultaat worden behaald, waarbij er rekening werd gehouden met factoren zoals lichtopbrengst, kleurtemperatuur en duurzaamheid.

Het vervangen van de verlichting door LED had verschillende voordelen. Ten eerste is LED-verlichting energiezuiniger dan traditionele verlichting, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast gaat LED-verlichting veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor er minder onderhoud nodig is en de totale kosten op de lange termijn lager zijn.

Al met al was het project Toyota Louwman Groningen een succesvolle samenwerking tussen Anker Rotterdam B.V. en Meershoek Electra & Onderhoudsbedrijf, waarbij gebruik werd gemaakt van hoogwaardige verlichtingsproducten om een optimaal resultaat te behalen. Het resultaat was niet alleen een aanzienlijke besparing, maar ook een verbeterde verlichting die bijdraagt aan een betere werkomgeving en meer veiligheid op de werkvloer.

Locatie
groningen
Datum
januari 19, 2021
Sector
Automotive