Veldman Machinefabriek

Bij Anker Rotterdam B.V. zijn we trots op de projecten waar we aan hebben mogen bijdragen, en het project bij Veldman Machinefabriek is geen uitzondering. Onze toewijding aan het verbeteren van verlichtingssystemen heeft geresulteerd in aanzienlijke voordelen voor dit bedrijf en hun medewerkers.

Wat hebben wij gedaan bij dit project?

In samenwerking met Veldman Machinefabriek hebben we de bestaande hangarmaturen van 250W (high bays) vervangen door armaturen van Interlight, namelijk de HALO High Bay 150W. Deze upgrade heeft geleid tot een efficiënter gebruik van energie, dankzij een hogere lumen-output per watt. Door simpelweg de high bays te vervangen, hebben we een fijner en beter lichtbeeld gecreëerd in de fabriek. Dit heeft geresulteerd in een merkbaar verbeterde werkomgeving voor de medewerkers van Veldman Machinefabriek.

We willen graag onze waardering uitspreken aan De Bruyn Elektrotechniek voor hun inzet en kennis bij dit project. Hun deskundigheid en toewijding hebben bijgedragen aan het succes van deze verlichtingsupgrade.

Daarnaast willen we Boels bedanken voor het ter beschikking stellen van hoogwerkers, die onmisbaar waren voor een vlotte uitvoering van dit project.

Bij Anker Rotterdam B.V. blijven we ons inzetten voor innovatieve oplossingen en verbeteringen in verlichtingstechnologie. Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van werkplekken zoals die van Veldman Machinefabriek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze projecten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar een helderdere toekomst.

Locatie
IJmuiden
Datum
oktober 25, 2023
Sector
Industrieël