Welzorg Raamsdonksveer Hal 2

Ons project “Welzorg Raamsdonksveer hal 2” was een samenwerking tussen verschillende partijen, waaronder Swan Real Estate, Performance in Lighting en Boels, die de hoogwerkers hebben geleverd. Door deze samenwerking hebben we de mankracht en het materiaal kunnen bundelen om de klus snel en efficiënt te klaren.

De lichtlijnen en armaturen zijn geleverd door Performance in Lighting en de hoogwerkers zijn geleverd door Boels. Door het juiste gebruik van de hoogwerkers, konden we op de moeilijkste locaties werken en de klus tot een goed einde brengen. De nieuwe verlichting, die geïnstalleerd is met behulp van de hoogwerkers, heeft gezorgd voor een aanzienlijke verbetering van de werkvloer. Bovendien levert het LED-verlichtingssysteem een energiebesparing op van 35/40%.

De samenwerking tussen verschillende partijen heeft ervoor gezorgd dat ons project “Welzorg Raamsdonksveer hal 2” succesvol is afgerond. Door de inzet van hoogwaardige LED-verlichting en de juiste hoogwerkers van Boels, hebben we gezorgd voor een beter zicht op de werkvloer en een verlaging van de energiekosten. Dit is niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor het milieu.

Kortom, de samenwerking tussen Swan Real Estate, Performance in Lighting en Boels heeft geleid tot een succesvol project waarbij we de mankracht en het materiaal hebben gebundeld om de klus snel en efficiënt te klaren en tegelijkertijd de werkvloer te verbeteren en energiekosten te verlagen.

Locatie
Raamsdonksveer
Datum
juli 18, 2022
Sector
Logistiek