Over Anker Rotterdam

Anker Rotterdam is al meer dan 80 jaar een vertrouwde adviseur en leverancier van elektrotechnische materialen en duurzame verlichtingsoplossingen. Het familiebedrijf werd in 1932 opgericht als elektrotechnische groothandel onder de naam Anker Electro B.V. in de prachtige stad Rotterdam. Na de grote brand in 1998, waarbij ons pand op de Abraham van Solkweg volledig afbrandde, zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie op de Schuttevaerweg 21 te Rotterdam. 

Na vele jaren als elektrotechnische groothandel te hebben bestaan heeft Anker Electro B.V. in 2012 de overstap gemaakt van alleen groothandel naar tevens consultant op het gebied van duurzame verlichtingsoplossingen onder de naam Anker Rotterdam B.V.  

Onze werkwijze

Anker Rotterdam is gespecialiseerd in het leveren en realiseren van complete verlichtings- en installatieprojecten en ondersteunt u met advies zodat u uw aanbieding goed kunt onderbouwen met een doordacht plan waarbij duurzaamheid en energiebesparing voorop staan. Wij zijn een flexibele en transparante organisatie en stellen alles in het werk om u optimaal van dienst te zijn. Niet alleen met goed advies, scherpe tarieven en snelle service maar vooral ook door middel van onze klantvriendelijkheid.

De toekomst van nederland

Nederland krijgt steeds meer eisen rondom het milieu en daar zullen wij met ze alle een steentje aan bij moeten dragen. Wij als Anker Rotterdam leveren daarom ook alleen maar producten die beter zijn voor het milieu aan onze klanten. Tevens is dit niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor uw portemonnee.

Waarom kiezen voor
Anker Rotterdam

Mede door onze jarenlange ervaring als groothandel in de elektrotechnische branche heeft Anker Rotterdam een overzichtelijk beeld van de ontwikkelingen binnen deze markt. Wij zorgen dan ook dat onze kennis altijd up-to-date blijft met de laatste innovaties zodat wij onze klanten kunnen voorzien van de meeste recente technische snufjes en mogelijkheden op het gebied van verlichting. 

Daarnaast hebben wij gedurende de jaren een groot netwerk aan betrouwbare leveranciers om ons heen verzameld die ons ondersteunen met een breed assortiment, wat inhoudt dat wij dus niet afhankelijk zijn van een bepaald fabricaat. Dit heeft ten gevolge dat we altijd in staat zijn om u te voorzien van een maatwerk oplossing voor uw probleem. 

Arie
Arie
Telefoonboek.nl
Lees verder
geweldige service, altijd bereid te helpen in het vinden van oplossingen. zeker een aanrader wanneer u een lichtplan nodig hebt of advies over elektronische goederen. ook aardig verstand van smarthome en het toepassen/programmeren hiervan. geen voorraad, wel binnen minimaal 2 dagen geleverd 🙂
John
John
Telefoonboek.nl
Lees verder
Geweldige service, echt vakmensen die weten wat verlichting is . Jammer dat ze niet vanuit voorraad werken, maar de spots waren binnen 2 dagen geleverd