Ital Ceramica

Anker Rotterdam heeft Ital Ceramica geholpen met het vinden van LED-panelen die voldoen aan hun eisen voor een hoge kleurechtheid. Ital Ceramica was op zoek naar LED-panelen om hun showroom te verlichten en dacht dat ze niet aan hun eisen konden voldoen.

Ital Ceramica was op zoek naar LED panelen met een hoge kleurechtheid om de showroom met wandtegels, vloertegels en natuursteen uit te lichten. Ze waren in de veronderstelling dat een LED paneel met de benodigde eigenschappen niet leverbaar is. Door het advies van Anker Rotterdam zijn ze uitgekomen bij de Dream LED panelen van Interlight. Door de hoge kleurechtheid van deze panelen (CRI>90) ontstaat er geen kleurvervorming en krijgt de klant het juiste beeld van de tentoongestelde houten en stenen (wand)tegels in de showroom.

Alvorens de panelen aan de klant uit te leveren, heeft Anker de benodigde aansluitsnoeren aan de panelen gemonteerd en deze zo ‘plug en play’ gemaakt. Door de juiste ondersteuning en adviezen van Anker Rotterdam heeft Ital Ceramica deze panelen vervolgens zelf probleemloos kunnen installeren met een hoogwaardig verlichte showroom als resultaat.

Locatie
Rotterdam
Datum
mei 14, 2020
Sector
Showroom