KG Systems

Welkom op de website van Anker Rotterdam BV, waar we graag onze recente samenwerking met G.P. van Elten Elektrotechniek B.V. in het KG Systems-project willen belichten. Ons team heeft de eer gehad om de bestaande lijnverlichting in het lashok van KG Systems te voorzien van nieuwe armaturen, en we willen graag enkele inzichten delen over deze succesvolle samenwerking.

Het KG Systems-project werd ons toevertrouwd door G.P. van Elten Elektrotechniek B.V. Onze opdracht was duidelijk: het verbeteren van de bestaande verlichting in het lashok om de efficiëntie en veiligheid te verhogen. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van Anker Rotterdam waren we in staat om snel tot de kern van de uitdaging te komen.

Een belangrijke ontdekking tijdens dit project was dat de bestaande lichtlijnen afkomstig waren van Norton. Deze constatering bood ons een solide basis om op voort te bouwen. We wisten dat we met Norton samen konden werken om nieuwe LED-armaturen te integreren in de reeds geïnstalleerde lichtlijnen. Dit retrofitsysteem bood een praktische en kosteneffectieve oplossing om de verlichting in het lashok van KG Systems aanzienlijk te verbeteren.

De samenwerking tussen Anker Rotterdam en G.P. van Elten Elektrotechniek B.V. heeft geresulteerd in een succesvol project dat niet alleen de verlichting van KG Systems heeft getransformeerd, maar ook heeft bijgedragen aan een duurzamere en energiezuinigere werkomgeving. Wij zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in dit project en kijken ernaar uit om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Bij Anker Rotterdam blijven we streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten en hoe wij uw verlichtingsprojecten kunnen verbeteren. Bedankt voor uw interesse in Anker Rotterdam BV.

Locatie
Bergschenhoek
Datum
oktober 27, 2023
Sector
Industrieël