Louwman Lexus Utrecht

Anker Rotterdam B.V. is trots om haar betrokkenheid bij het Project Louwman Lexus Utrecht te delen. In samenwerking met Meershoek Elektrotechniek hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een unieke en verfijnde sfeer in de Louwman Lexus vestiging in Utrecht.

Spanningsrailen en spots van INTERNOVA

Een van de opvallende elementen van ons werk in dit project was het leveren van hoogwaardige spanningsrailen inclusief spots van het gerenommeerde merk INTERNOVA. Bij het installeren van deze railen en spots hebben we speciale aandacht besteed aan het behouden van kleurechtheid. Ons doel was om de showroom van Louwman Lexus Utrecht te voorzien van de best mogelijke verlichting, waardoor de voertuigen en details tot hun recht komen.

Wings met LED-strips

De vleugelvormige decoraties die aan het plafond hangen en het symbool vormen voor het prestigieuze merk Lexus, hebben we voorzien van op maat gemaakte LED-strips. Door een subtiele blauwe gloed te creëren, hebben we de symboliek en stijl van Lexus op een indrukwekkende manier versterkt. Deze toevoeging draagt bij aan de ambiance van de showroom en zorgt voor een opvallende visuele ervaring voor de bezoekers.

Loungehoek met 3D-geprinte armaturen van Philips

De loungehoek in de Louwman Lexus vestiging in Utrecht is voorzien van 3D-geprinte armaturen van Philips, die een eigentijds en elegant tintje toevoegen aan de ruimte. Deze armaturen combineren functionaliteit en design op een unieke manier, waardoor de lounge een comfortabele en stijlvolle plek is om te ontspannen en te genieten van de sfeer.

Bij Anker Rotterdam B.V. streven we ernaar om hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden die de esthetiek en de functionaliteit van elke ruimte verbeteren. Het Project Louwman Lexus Utrecht was een bijzondere kans om ons vakmanschap te demonstreren en bij te dragen aan de uitstraling van deze luxueuze showroom. Wij zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van de visie van Louwman Lexus. Als u op zoek bent naar kwalitatieve verlichtingsoplossingen voor uw project, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om uw wensen te vervullen en uw ruimte tot leven te brengen met verlichting van de hoogste kwaliteit.

Locatie
Utrecht
Datum
maart 2, 2023
Sector
Automotive