Louwman Exclusive

“Louwman Exclusive, onderdeel van de Louwman Group, vertegenwoordigt de traditie van kennis, kwaliteit en vakmanschap en verkoopt exclusieve auto’s van bekende merken. Het bedrijf had een verouderde verlichting en Anker Rotterdam werd gevraagd om een duurzaam alternatief te bieden. Anker Rotterdam heeft een lichtplan ontworpen met de verlichtingsarmaturen van Performance in Lighting, waarbij de exclusieve auto’s mooi zijn uitgelicht en energie is bespaard. Voor de werkplaats werd gekozen voor TRY lichtlijnen die zowel energie besparen als een hoge lichtopbrengst bieden.”

Louwman Exclusive is onderdeel van de Louwman Group die al in 1923 een start maakte met de import van vooraanstaande auto merken en sindsdien een gerenommeerde speler is in automotive Nederland. Bij de Louwman Group staan kennis, kwaliteit en vakmanschap voorop en de organisatie heeft in de afgelopen eeuw dan ook bijzondere ontwikkelingen doorgemaakt. Deze ontwikkelingen zijn in ’s werelds grootste privécollectie unieke auto’s bij het Louwman Museum te Den Haag te bewonderen. Louwman Exclusive zet deze traditie voort en vertegenwoordigt de organisatie op het gebied van exclusieve auto’s van merken zoals McLaren, Bentley, Maserati en Lamborghini.

Tot voor kort was er in het bijzondere pand aan de A2 alleen nog maar traditionele verlichting aanwezig. Anker Rotterdam kreeg van Louwman Exclusive de vraag om de bestaande verlichting te veranderen naar een duurzaam alternatief als LED. Anker Rotterdam heeft hiervoor een lichtplan ontworpen en hierbij gebruik gemaakt van de verlichtingsarmaturen van Performance in Lighting (PIL). Met behulp van de EB43 LED en GUELL 1 zijn in de showroom de vele exclusieve auto’s prachtig uitgelicht én is er veel energie bespaard. Daarnaast is er voor de werkplaats gekozen voor de TRY lichtlijnen die, naast het besparen van energie, een hoge lichtopbrengst hebben.

Locatie
Utrecht
Datum
januari 12, 2020
Sector
Automotive