Toyota Louwman Noordwijk

Wat een aanzienlijke verbetering van onze showroom, wat goede verlichting wel niet kan doen!

Anker Rotterdam B.V. heeft onlangs samengewerkt met De Bruyn Elektrotechniek om het project van Toyota Louwman Noordwijk te realiseren. Het project omvatte het aanbieden van hoogwaardige LED-armaturen voor de showroom en kantoren om een ​​goed lichtbeeld te creëren en te besparen op energiekosten. De kantoren zijn ook uitgerust met sensoren om energie te besparen in weinig gebruikte ruimtes.

Buiten het gebouw zijn armaturen vervangen door LED-armaturen, waardoor het pand vanaf de weg goed zichtbaar is en de parkeerplaats veiliger is geworden. In totaal zijn er 20 downlights vervangen in de gevel van het gebouw.

De Bruyn Elektrotechniek heeft geholpen bij het realiseren van dit project door hun kennis en mankracht in te zetten. Anker Rotterdam B.V. bedankt de werknemers van Toyota Louwman Noordwijk voor hun nauwe samenwerking en voor het meedenken bij het vervangen van de armaturen. Dit project is een mooi voorbeeld van hoe energiebesparende technologieën kunnen worden toegepast om de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren.

Locatie
Noordwijk
Datum
maart 29, 2023
Sector
Automtive