Louwman Logistics landpoort

Anker Rotterdam B.V. is trots om deel uit te maken van het project Louwman Logistics Landpoort, waarbij we hebben bijgedragen aan de verbetering van de verlichtingssystemen. Onze belangrijkste taak was het vervangen van de oude TL-armaturen door retrofit-armaturen die speciaal zijn ontworpen voor de lichtlijn in het gebied.

Bovendien bieden deze armaturen een langere levensduur, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd. Minder vaak vervangen van de armaturen betekent dat er minder tijd en middelen nodig zijn voor het onderhouden van de verlichtingsinstallatie in het Louwman Logistics Landpoort-gebied.

Het monteren van de retrofit-armaturen in de bestaande lichtlijn bood ook voordelen in termen van tijdsbesparing. Omdat de armaturen specifiek zijn ontworpen om te passen in de bestaande infrastructuur, was er geen ingrijpende ombouw nodig. Dit minimaliseerde de installatietijd en verminderde de verstoring van de bedrijfsactiviteiten in het gebied.

Door ons te richten op energie-efficiëntie en het gebruik van moderne verlichtingstechnologieën hebben we bijgedragen aan de verbetering van de verlichtingssystemen in het Louwman Logistics Landpoort-project. We zijn ervan overtuigd dat deze upgrade zal resulteren in lagere energiekosten, verminderde onderhoudsbehoeften en een positieve impact op het milieu. Anker Rotterdam B.V. is verheugd om deel uit te maken van dit project en zal blijven streven naar duurzame oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Locatie
Raamsdonksveer
Datum
maart 28, 2023
Sector
Logistiek