A.A.H. Alligator

Bij Anker Rotterdam B.V. zijn we trots om ons meest recente afgeronde project bij A.A.H. Alligator te presenteren. In deze opdracht hebben we ons gericht op het vervangen van verouderde PLC/TL-armaturen door energie-efficiënte LED-armaturen. Dit project was een uitdagende taak, vooral vanwege de afwijkende afmetingen van de bestaande armaturen in de kantoren en de kantine van A.A.H. Alligator in vergelijking met standaard armaturen. Onze ervaren lichtspecialisten hebben echter met succes een oplossing gevonden na grondig onderzoek.

Een van de belangrijkste doelen van dit project was om de verlichting te moderniseren en tegelijkertijd het energieverbruik te verminderen. Met de introductie van LED-armaturen bij A.A.H. Alligator hebben we niet alleen een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd, maar ook de lichtkwaliteit en de werkomgeving van het personeel aanzienlijk verbeterd.

Een ander aspect dat dit project bijzonder maakte, was de nauwe samenwerking met De Bruyn Elektrotechniek. Dankzij deze samenwerking konden onze monteurs efficiënt te werk gaan zonder de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers van A.A.H. Alligator te verstoren. We begrijpen hoe belangrijk het is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen, en we zijn er trots op dat we hierin zijn geslaagd.

Het succes van dit project bij A.A.H. Alligator is een bewijs van ons vermogen om maatwerkoplossingen te bieden voor complexe verlichtingsuitdagingen. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van efficiënte en kosteneffectieve verlichtingsoplossingen die de werkplek verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid.

Bij Anker Rotterdam B.V. blijven we ons inzetten voor innovatie en excellentie in verlichtingsoplossingen. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer projecten te realiseren en bij te dragen aan de groei en efficiëntie van onze gewaardeerde klanten. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw verlichtingssysteem of andere elektrotechnische projecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Locatie
Hoogvliet
Datum
oktober 2, 2023
Sector
Kantoor + Warehouse