Louwman Mercedes-Benz Breda

Bij Louwman Mercedes-Benz Breda hebben we onlangs de led lichtlijnen in hun showroom vervangen door de hoogwaardige producten van Performance in Light. De bestaande led-verlichting behoorde tot de eerste generatie en vertoonde tekenen van uitval en veroudering. Het was de hoogste tijd voor een upgrade om de showroom weer in al zijn pracht te laten schitteren.

Onze team van verlichtingsspecialisten heeft niet alleen gezorgd voor de vervanging van de verlichting, maar heeft ook een grondige heroverweging gemaakt van de distributie van de nieuwe lichtlijnen. Dit resulteerde in een nog betere en effici├źntere verdeling van het licht, waardoor de showroom optimaal wordt verlicht en de voertuigen nog beter tot hun recht komen.

Dit project zou niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle bijdrage van onze partners. We willen graag Meershoek Elektrotechniek bedanken voor hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van elektrische installaties. Hun inzicht heeft ons geholpen om dit project soepel te laten verlopen.

Daarnaast willen we Swan Real Estate hartelijk danken voor hun toegewijde team dat heeft bijgedragen aan de realisatie van dit project. De inzet van hun mankracht was van onschatbare waarde.

Tenslotte willen we Boels bedanken voor het leveren van hoogwaardige hoogwerkers die essentieel waren om de verlichting op de juiste hoogte te installeren en het project veilig uit te voeren.

Bij Anker Rotterdam B.V. zijn we trots op onze expertise in verlichtingsoplossingen en ons vermogen om samen te werken met geweldige partners om projecten van deze omvang te realiseren. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer innovatieve projecten aan te pakken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw verlichtingsbehoeften kunnen vervullen. We staan klaar om u te helpen uw ruimte te verlichten en te transformeren naar een betere, helderdere omgeving.

Locatie
Breda
Datum
oktober 6, 2023
Sector
Automotive