Louwman Logistics

Anker Rotterdam B.V.: Efficiënte Verlichtingsoplossingen en Sensortechnologie voor Louwman Logistics in Samenwerking met Boels B.V., Meershoek Installatie & Onderhoud, Elektro Emdee BV en Swan Real Estate

Als Anker Rotterdam B.V. zijn we trots op onze bijdrage aan het project bij Louwman Logistics. In nauwe samenwerking met verschillende partners hebben we belangrijke taken uitgevoerd om de verlichting te verbeteren en slimme sensortechnologieën te implementeren.

Onze eerste taak was het demonteren van de oude lijnverlichting en het aanpassen van het verlichtingsplan. Vervolgens hebben we de nieuwe lichtlijnen van Performance in Lighting gemonteerd. Deze nieuwe lichtlijnen hebben ervoor gezorgd dat de verlichting efficiënter kon worden opgehangen. Door deze optimalisatie waren er minder armaturen nodig dan voorheen. Dit heeft niet alleen geleid tot kostenbesparingen, maar ook tot een verbeterde verlichtingskwaliteit in het magazijn van Louwman Logistics.

Daarnaast hebben we tussen de stellingen gebruik gemaakt van sensoren van het merk Theben. Deze sensoren zorgen ervoor dat de verlichting in de gangpaden niet continu aanstaat. Dankzij de bewegingssensoren wordt de verlichting geactiveerd wanneer er personeel aanwezig is in het gangpad, waardoor energie wordt bespaard. Deze slimme sensortechnologie draagt bij aan een efficiënter energieverbruik en een duurzamere werkomgeving.

Bij de realisatie van dit project hebben we samengewerkt met verschillende betrouwbare partners. Boels B.V. heeft bijvoorbeeld hoogwerkers geleverd, waardoor we veilig en efficiënt op grote hoogtes konden werken tijdens de montage van de lichtlijnen. Daarnaast hebben we kunnen profiteren van de expertise en ervaring van Meershoek Installatie & Onderhoud, Elektro Emdee BV en Swan Real Estate. Dankzij de gezamenlijke inzet van deze bedrijven beschikten we over de benodigde kennis en mankracht om het project succesvol af te ronden.

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is een aanzienlijke verbetering van de verlichting in het magazijn van Louwman Logistics. De efficiënt opgehangen lichtlijnen en de geïmplementeerde sensortechnologie zorgen voor een kostenbesparing, verhoogde energie-efficiëntie en een verbeterde werkomgeving. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van dit project en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen om meer innovatieve oplossingen te realiseren.

Locatie
Raamsdonksveer
Datum
april 13, 2023
Sector
Logistiek