Welzorg hal 3

De firma anker heeft op de Zalmweg 41 te Raamsdonkveer en fantastische klus geklaard die een mooie besparing op gaat leveren. En het werklicht daarbij ook heel prettig geworden met veel minder lichtunit ’s een betere licht opbrengst. De werkzaamheden zijn allemaal volgens planning verlopen. Bedankt Bastiaan en je team.

Het project had als doel de vervanging van de bestaande oude TL-verlichting door nieuwe lichtlijnen van Performance in light. Het project werd ondersteund door Swan Real Estate voor het regelen van de benodigde mankracht, Elektro Emdee voor de elektrische kennis en Boels voor het leveren van hoogwerkers. De klant voor dit project was Welzorg.

Uitgevoerde werkzaamheden: Het project omvatte de vervanging van de bestaande TL-verlichting in Hal 3 van Welzorg. De oude TL-verlichting voldeed niet langer aan de vereisten en moest worden vervangen door nieuwe armaturen die een betere lichtkwaliteit zouden bieden voor de logistieke activiteiten in de hal. In samenwerking met de lichtspecialist van Anker Rotterdam werd een lichtberekening gemaakt, gevolgd door een gedetailleerde tekening. Dit stelde ons in staat om met minder armaturen de ideale lichtkwaliteit te creëren.

Anker Rotterdam heeft in totaal ongeveer 3 kilometer lichtlijn vervangen in een tijdsbestek van 5 dagen. De nieuwe armaturen van Performance in light zijn zorgvuldig samengesteld om een optimale lichtkwaliteit te garanderen voor de logistieke activiteiten in Hal 3 van Welzorg. De vervanging van de verlichting zal bijdragen aan een verbeterde werkomgeving en de efficiëntie van de logistieke processen in de hal bevorderen.

Samenwerking met externe partijen: Voor de uitvoering van dit project hebben we samengewerkt met verschillende externe partijen. Swan Real Estate heeft gezorgd voor de benodigde mankracht, waardoor het project efficiënt kon worden uitgevoerd binnen de gestelde tijdlijnen. Elektro Emdee heeft expertise op het gebied van elektra geleverd, wat essentieel was bij de installatie van de nieuwe armaturen. Boels heeft hoogwerkers geleverd, waardoor het installatieteam veilig op hoogte kon werken. De samenwerking met deze partijen heeft bijgedragen aan een succesvolle uitvoering van het project.

Naast het realiseren van een betere lichtkwaliteit voor de logistieke activiteiten in Hal 3 van Welzorg, heeft het project ook geleid tot aanzienlijke energiebesparingen. De vervanging van de oude TL-verlichting door LED-armaturen resulteert wekelijks in een besparing van ongeveer 1500 euro aan energiekosten. Deze kostenbesparingen dragen niet alleen bij aan de financiële gezondheid van Welzorg, maar ook aan de inspanningen op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming. Het project kan daarom als succesvol worden beschouwd, zowel in termen van verbeterde verlichting als energie-efficiëntie.

Locatie
Raamsdonksveer
Datum
mei 30, 2023
Sector
Logistiek