Mercedes Veghel buitenverlichting

Bij Anker Rotterdam BV zijn we trots om ons recente succesvolle project op het buitenterrein van Mercedes Veghel te presenteren. Ons team heeft met veel toewijding en expertise gewerkt aan de upgrade van de verlichtingssystemen, waardoor we aanzienlijke verbeteringen hebben bereikt.

Een van de belangrijkste elementen van dit project was de vervanging van de bestaande 250W stralers door hoogwaardige Performance in light armaturen. Deze armaturen zijn niet alleen energiezuiniger, maar bieden ook een esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossing die de uitstraling van het terrein aanzienlijk heeft verbeterd.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Meershoek Electra & Onderhoudsbedrijf voor hun waardevolle bijdrage aan dit project. Hun diepgaande kennis en expertise hebben een cruciale rol gespeeld in het succesvol voltooien van dit project. Daarnaast willen we ook Boels Hoogwerkers bedanken voor het leveren van hoogwaardige hoogwerkers, die essentieel waren voor het veilig en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden.

Bij Anker Rotterdam BV streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke verlichtingsoplossingen te bieden, en dit project is daarop geen uitzondering. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de verbetering van de verlichting op het buitenterrein van Mercedes Veghel.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen met uw verlichtingsprojecten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan toekomstige successen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Anker Rotterdam BV

Locatie
Veghel
Datum
juni 4, 2021
Sector
Automotive