Toyota Louwman Bergen op Zoom

We zijn verheugd om ons recente project bij Toyota Louwman Bergen op Zoom met u te delen. Bij dit project hebben we verschillende verlichtingsoplossingen geïmplementeerd om de showroom, garage werkplaats en het magazijn te verbeteren. Onze focus lag op het vervangen van verouderde verlichtingssystemen door hoogwaardige en energiezuinige alternatieven.

In de showroom hebben we maar liefst 94 TL-bakken vervangen door hoogwaardige ledpanelen van Norton. Deze ledpanelen bieden een heldere en gelijkmatige verlichting, waardoor de auto’s optimaal worden gepresenteerd aan het publiek. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde visuele ervaring, maar ook in lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.

In de garage werkplaats hebben we de verouderde lichtlijnen vervangen door moderne lichtlijnen van Norton. Deze nieuwe lichtlijnen zorgen voor een betere verlichting van de werkplekken, waardoor het personeel efficiënter kan werken en de veiligheid wordt verbeterd.

Ook het magazijn hebben we niet overgeslagen. Hier hebben we led-balken van Performance in Light geplaatst. Deze led-balken bieden een krachtige en gerichte verlichting, waardoor het magazijnpersoneel beter zicht heeft op de opgeslagen goederen. Bovendien dragen deze energiezuinige led-balken bij aan kostenbesparingen op de lange termijn.

Bij Anker Rotterdam B.V. hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al het oude verlichtingsmateriaal dat uit het plafond kwam, zorgvuldig is afgevoerd en gesorteerd voor recycling. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een circulaire economie en minimaliseren we de impact op het milieu.

Voor dit project hebben we samengewerkt met De Bruyn Elektrotechniek, die heeft bijgedragen aan de benodigde expertise en vakmanschap. Daarnaast hebben we hoogwerkers geleverd gekregen van Boels, waardoor we veilig en efficiënt konden werken op hoogte.

Bij Anker Rotterdam B.V. waren we verantwoordelijk voor de projectbegeleiding en zorgden we ervoor dat alles volgens plan verliep. We streefden naar een naadloze uitvoering en leverden een hoogwaardig eindresultaat dat voldeed aan de verwachtingen van Toyota Louwman Bergen op Zoom.

We zijn trots op ons werk bij Toyota Louwman Bergen op Zoom en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer verlichtingsprojecten uit te voeren die bijdragen aan energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw eigen verlichtingsproject te bespreken. Bij Anker Rotterdam B.V. staan we klaar om u te ondersteunen met onze expertise en hoogwaardige dienstverlening.

Locatie
Bergen op Zoom
Datum
juli 7, 2023
Sector
Automotive