Welzorg – Auto op Maat ‘s-Hertogenbosch

In het kader van verduurzaming van ons pand hebben we een lichtplan laten maken voor onze showroom van 1000M2 en kantoren door het team van Anker en vervolgens voorzien van ledverlichting. Buiten de energiebesparing heeft onze showroom een compleet andere uitstraling gekregen, en de werkomgeving in onze kantoren verbeterd voor onze werknemers. We zijn in het gehele traject van aanvraag tot nazorg uitstekend geholpen en voorzien van de juiste adviezen en dienstverlening. Ook de operationele uitvoering is in goed overleg en uiterst soepel verlopen. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit, flexibiliteit en behulpzaamheid van het team van Anker.

Anker Rotterdam B.V. heeft het project “Welzorg Auto’s op maat ‘s-Hertogenbosch” uitgevoerd. We hebben alle oude TL-lichtbakken vervangen door LED-panelen met een kleurkeuze van 4000K voor een frisse uitstraling. Door het vervangen van het aantal panelen, zijn er sublieme besparingen gerealiseerd.

Hoogwerkers van Boels b.v. zijn gebruikt om het werk te doen en dankzij de goede samenwerking met medewerkers van Welzorg, zijn de auto’s op het juiste moment verplaatst om het project in 3 dagen te kunnen afronden.

Locatie
‘s-Hertogenbosch
Datum
november 9, 2020
Sector
Automotive